Waar kan ik sparren met andere recruiters en recruitmentkennis ophalen?

pexels-miguel-á-padriñán-1111369

Is dat niet een vraag waar menig recruiter mee rondloopt? Ik hoor ‘m in ieder geval vrij vaak voorbij komen. De behoefte aan het uitwisselen van gedachten in ons vak is groot. Veel recruiters werken alleen, weten ook niet altijd goed of ze op het juiste spoor zitten en hebben de tijd niet om het wiel uit te vinden.

Wat ik ook zie, is dat er vaak gezocht wordt naar handvatten om recruitment beter neer te zetten of juist helemaal op te tuigen. Handleidingen voor het inrichten van je recruitmentproces, voorbeelden van een recruitmentplan en tips voor het beste ATS en hoe je dit nu toch selecteert. Want laten we wel wezen, we hebben best een complex vakgebied waar ontzettend veel elementen samenkomen en we kunnen nu eenmaal niet overál verstand van hebben.

Een recruitment Community voor mijn vakgenoten

Al jarenlang ben ik actief als coach en begeleider voor recruiters, waarbij ik regelmatig dezelfde vraagstukken tegenkom. Wat me opvalt, is dat ik met het stellen van enkele eenvoudige vragen en een kleine dosis spiegelen deze recruiters al snel op weg help.  Als je mij een beetje kent, weet je dat ik vaak te weinig tijd heb om aan alle verzoeken te kunnen voldoen om recruiters en organisaties te helpen. Maar ik wil dat wel graag, ik wil meer recruiters en organisaties helpen.

 Ik heb lange tijd nagedacht over hoe ik dit kan vormgeven, het laagdrempelig en leuk kan houden. Toen werd naast het recruitmentplan en de Academie, de Community geboren.

Een plek waar jij als recruiter kunt leren

Ik wil dat het een plek is waar jij kunt leren, je ei kwijt kunt, snel informatie op kunt halen die je nodig hebt maar ook waar je kunt sparren met je vakgenoten. Waar het vertrouwd is en je je veilig voelt om je vragen te stellen. Dat doen we op een aantal manieren. Ik heb wekelijks Recruitmentcalls waar jij je casus aan mij  kunt voorleggenen we deze door kunnen nemen (iedere vriend van de Community is welkom dus ook andere recruiters kunnen hier feedback op geven). Ik geef iedere maand een workshop Strategisch Recruitment en er is uiteraard de community zelf waar je 24/7 je vragen, zorgen frustraties of wat je dan ook tegenkomt in dit mooie vak, kunt droppen.

Handleidingen om je werving en selectieproces te optimaliseren

Zodat je niet zelf het wiel uit hoeft te vinden. Is ook helemaal niet nodig als anderen dat al voor je gedaan hebben ????.
Ik heb tal van handleidingen klaarstaan in de Community. Van handleidingen voor gelijke kansen in werving en selectie tot een handleiding om je recruitmentdoelen te stellen. Gemakkelijk, overzichtelijk en direct toepasbare stappenplannen.

Om jouw leven gemakkelijker te maken.

Recruitmenttijd en recruitmentkosten omlaag brengen


Als jij dus minder tijd kwijt bent aan zaken uitzoeken die je nog nooit eerder hebt gedaan, reduceert dat ook flink wat tijd in je agenda. Wat zou je allemaal niet kunnen doen in die tijd die je over hebt? En, wat vooral ook interessant is voor jouw management en directie, wat levert die extra tijd precies op? Welke centjes kun je daarmee besparen?
De gemiddelde cost per hire is €4397,29. Wat nu als je deze omlaag weet te brengen door efficiënter te gaan werken? Door niet meer te hoeven duiken in allerlei zaken die al voor je klaar liggen in de Community.

Word jij vriend van de Community?

Deze community is er voor jou en ik word er ontzettend blij van dit voor je te kunnen doen. Het materiaal in de Community is van onschatbare waarde en ik nodig je graag uit vriend van de Community te worden.

Zie ik je snel?

Ik ben Tamara Rood, mentor voor recruiters.

Met ruim 13 jaar recruitmentervaring en een achtergrond in de psychologie ondersteun ik recruiters met Strategisch Recruitment meer uit zichzelf en hun recruitment te halen.

Dit vind je misschien ook interessant

GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Met mijn GRATIS handleiding krijg je direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.

GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Download mijn GRATIS handleiding en krijg direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.