Hét template recruitment plan voor (interim) corporate recruiters die zélf hun recruitment strategisch willen inrichten

Herken jij het volgende?

Als ervaren (interim) recruiter ben je goed in je vak. Het enige wat nog mist is een handvat om je recruitment meer te plannen en organiseren. 

Dit template recruitment plan biedt je een handvat om je recruitment vandaag nog strategisch in te richten. Je maakt zelf je eigen recruitment plan. Hierin bereken je capaciteit en budget en maak je een businesscase om urgentie voor recruitment bij je directie te vergroten. 

Dit plan zet het fundament voor jouw recruitment als een huis neer.

Het strategisch recruitment plan is een fijn interactief document waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Erg helpend zijn de concrete voorbeelden die hierin gegeven worden. De afwisseling van tekst en video maakt het prettig om door te nemen. Een aanrader voor elk recruitment team.

GGNet Recruitment

Ga aan de slag met jouw strategisch recruitment plan en ervaar deze voordelen zelf

Het recruitment plan (pdf)

Dit template recruitment plan is een compleet stappenplan voor ervaren (interim) corporate recruiters die hun werving effectiever en efficiënter willen plannen en daarmee niet alleen geld en tijd besparen, maar ook meer structuur in hun werving creëren. Het plan is ontwikkeld om geheel zelfstandig mee aan de slag te kunnen.

Download het plan als pdf en ontvang direct:

575,-

Excl. 9% BTW

Het recruitment plan is ontwikkeld door Tamara Rood, expert op het gebied van strategisch recruitment, aan de hand van een jarenlange succesvolle methodiek die zij dagelijks toepast in haar werkzaamheden.

“Het recruitment plan van Tamara gebruik ik om met eigenaren van en HR-managers bij mkb-bedrijven het gesprek te voeren over een meer planmatige invulling van hun wervingsactiviteiten. Het document biedt mooie handvatten om inzichtelijk te maken wat het oplevert om recruitment niet langer als een ad-hoc aangelegenheid aan te vliegen, maar als een strategisch vraagstuk.”

Jurriaan Pennartz

Adviseur recruitment voor het mkb

Zelf had ik reeds ervaring opgedaan met het opstellen van een recruitmentstrategie. Hiervoor ging ik zelf op zoek naar welke componenten hier in moesten en waaraan ik moest denken. Dit kostte me veel tijd. Het Recruitment Strategie plan is een perfecte leidraad waar al die informatie samen is gebracht. Het is helder en duidelijk geschreven en is goed geschikt voor recruiters die voor het eerst hun strategie gaan schrijven, maar ook voor degene die dit al jaren doen.

Elvira Steenbeek

Corporate Recruiter

Veelgestelde vragen over het recruitment plan

Aan het recruitment plan werk je volledig zelfstandig, zonder mijn hulp. Er is dus geen mogelijkheid om vragen te stellen, tijdens de training krijg je daar alle ruimte voor. In de training leid ik je dan ook echt op tot Strategisch Recruitment Adviseur, dat maakt dat de training inhoudelijk veel meer de diepte in gaat. Het recruitment plan is gevuld met meer recruitmentonderwerpen, maar inhoudelijk minder diepgaand dan de training.
De training geeft je een stok achter de deur: mijn begeleiding en ik check regelmatig bij je in. Wanneer je het plan gebruikt ben je aangewezen op je eigen doorzettingsvermogen en motivatie.

Het is écht van belang dat je flink wat ervaring in recruitment hebt om zelfstandig met dit plan aan de slag te kunnen. Heb je dat nog niet dan raad ik je de training “Recruitmentstrategie The Academy” aan. Hier word je persoonlijk door mij begeleid.

Nadat de koop is gesloten, is het plan van jou. Je hebt dus levenslange toegang. Omdat het plan aangepast wordt bij nieuwe ontwikkelingen in de markt bestaat de kans wel dat het niet volledig up-to-date is als je het na lange tijd weer gebruikt. De aanpak die ik in dit plan gebruik is echter niet tijdgebonden. Dat maakt dat je het plan ieder jaar opnieuw als handvat kunt gebruiken voor het plannen van je recruitment.

Het plan is geschikt voor alle organisaties en voor alle ervaren (interim) recruiters die hun recruitment meer strategisch willen inrichten. Dit plan is echter niet gericht op volumewerving (veel kandidaten ineens werven). Twijfel je of het plan geschikt is voor jouw recruitmentvraagstuk? Plan dan vooral een gesprek met mij in, zodat we kunnen overleggen.

Dat kan zeker. Zorg ervoor dat je bij het afrekenen kiest voor de optie ‘bankoverdracht’ en vermeld de juiste gegevens op de factuur voor een vlotte en juiste verwerking bij jouw financiële administratie. 

Na betaling krijg je direct toegang tot het product dat je gekocht hebt. Via het door jouw ingevoerde e-mailadres krijg je instructies toegestuurd. Koop je dus een product ‘op factuur’ krijg je pas na betaling van de factuur toegang.

Klaar voor de volgende stap?

Ga direct aan de slag met jouw strategisch recruitment plan

Twijfel je nog? Schroom dan niet om een gesprek in te plannen, ik adviseer je graag!

GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Download mijn GRATIS handleiding en krijg direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.