Maud Creemers

Dé legal recruitment specialist die jouw corporate recruitment naar een hoger niveau tilt.

Met mijn ruim 14 jaar recruitmentervaring ondersteun ik advocaten- en notariskantoren met strategisch recruitment.

Hoe ik jou kan helpen

Om recruitment te gaan plannen binnen jouw advocaten- en/of notariskantoor is het van belang om een strategisch recruitmentplan te schrijven. Door mijn ervaring als corporate recruiter heb ik in de afgelopen jaren een recruitment-methode ontworpen die ik met veel succes toepas.

Deze methode heb ik uitgeschreven en bestaat uit drie onderdelen in de vorm van een georganiseerd stappenplan. Op basis van jouw eigen data schrijf je met deze methode een gestructureerd strategisch recruitmentplan.

Hiermee vorm je de basis van een overzichtelijk en doelgericht recruitmentfundament. 

Je krijgt direct toegang tot het aangekochte product en kan er vandaag nog in praktijk mee aan de slag.

Ik heb een missie; het recruitmentvak binnen de advocatuur en het notariaat optimaliseren

– Maud Creemers

Over mij

Strategisch recruitment is waar ik mij al jaren met veel plezier in specialiseer. Ik was het zat om achter de feiten aan te rennen en wist dat het beter, efficiënter, gemakkelijker en leuker kon. 

Ik heb met veel plezier als (corporate) recruiter bij verschillende grote advocaten- en notariskantoren gewerkt en enkele recruitmentafdelingen mogen opzetten en aansturen.  

Al vroeg in mijn carrière kreeg ik te maken met het overtuigen van het bestuur en het creëren van draagvlak voor recruitment. Wat mij daarbij steeds opviel was dat recruitment weinig urgentie kreeg en het lospeuteren van capaciteit en budget niet eenvoudig was.

Toch vond ik hier altijd een weg in en kreeg het voor elkaar om die urgentie te creëren.

Sinds 2021 ben ik eigenaar van Creemers Recruitment en help ik advocaten- en notariskantoren bij het snel invullen van vacatures. Ik merkte dat er steeds meer behoefte is aan een meer duurzame en gestructureerde manier van werven en selecteren. Dat is de reden dat ik deze methode heb ontwikkeld zodat elk advocaten- en/of notariskantoor in Nederland gemakkelijk aan de slag kan met strategisch recruitment.

Ik sta voor kwaliteit, openheid, betrokken- en betrouwbaarheid. Dit zijn vier van mijn belangrijkste kernwaarden. Ik ben ervan overtuigd dat deze kernwaarden de basis zijn van een vruchtbare samenwerking.

Stop met rennen, start met je recruitment plannen!