Hoe weet jij of jouw werving & selectie succesvol is?

pexels-timur-saglambilek-185576

De meeste recruiters die ik spreek zijn zich over het algemeen niet bewust van hun recruitmentcijfers en hebben daarmee geen idee:

  • wat ze uitgeven aan hun werving & selectie;
  • hoeveel sollicitanten bij hen solliciteert en wat dit effectief oplevert;
  • wat hun ‘time to hire’ is (tijd totdat een kandidaat is aangenomen);
  • hoeveel geld er verloren gaat aan zaken die niet bijdragen aan het vinden van de juiste nieuwe medewerkers.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. De meeste recruiters hebben geen idee wat hun recruitment nu exact kost en oplevert, waardoor het sturen op resultaat lastig is. En dat snap ik, er is vaak simpelweg geen tijd, er zijn geen middelen of de kennis is niet aanwezig om dit in te richten. Wat zou je zeggen als ik je vertel dat het inzichtelijk maken van deze cijfers, doormeten, bijsturen, monitoren en herhalen jou helpt vacatures gemakkelijker in te vullen, in minder tijd en ook nog eens tegen lagere kosten? Met het continu doormeten van jouw wervingsinspanningen kun je direct zien waar het mis gaat en waar je moet bijsturen, en eigenlijk levert dat dus dírect rendement op.

Tijd dus om hiermee aan de slag te gaan, als je dat niet al doet. Ik help je een eind op weg met de handleiding die ik voor je gemaakt heb. Hiermee breng je de meest belangrijke
recruitmentkengetallen in kaart.

Ik ben Tamara Rood, mentor voor recruiters.

Met ruim 13 jaar recruitmentervaring en een achtergrond in de psychologie ondersteun ik recruiters met Strategisch Recruitment meer uit zichzelf en hun recruitment te halen.

Dit vind je misschien ook interessant

GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Met mijn GRATIS handleiding krijg je direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.

GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Download mijn GRATIS handleiding en krijg direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.