Handleiding selectie recruitmentsysteem

Dé handleiding die jou het beste recruitmentsysteem voor jouw organisatie helpt kiezen

Welk recruitmentsysteem is geschikt voor jouw organisatie? Zoveel keuze en waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden?

Hoe selecteer je een systeem dat bij jouw werving en selectieproces past en hoe ziet een implementatie eruit?

Start vandaag nog met het verbeteren van je recruitment en volg dit stappenplan voor de selectie én implementatie van jouw recruitmentsyteem!

Download het stappenplan als pdf en ontvang direct:

21,50,-

Excl. 9% BTW

Veelgestelde vragen

Nadat de koop is gesloten, is de handleiding van jou. Je hebt levenslange toegang. 

De handleiding is heel concreet uitgeschreven. Zelfs als je niet zoveel ervaring hebt als recruiters is dit een goede leidraad om je recruitmentsysteem te selecteren en implementeren. Het implementeren van een Applicant Tracking System (ATS) is echter een flinke klus. Wil je meer de diepte in dan raad ik je aan te kijken naar het Recruitmentplan of de training Recruitmentstrategie de Academie.

Dat kan zeker. Zorg ervoor dat je bij het afrekenen kiest voor de optie ‘bankoverdracht’ en vermeld de juiste gegevens op de factuur voor een vlotte en juiste verwerking bij jouw financiële administratie. 

Na betaling krijg je direct toegang tot het product dat je gekocht hebt. Via het door jouw ingevoerde e-mailadres krijg je instructies toegestuurd. Koop je dus een product ‘op factuur’ krijg je pas na betaling van de factuur toegang.

Klaar voor de volgende stap?

Ga dan direct aan de slag met dé handleiding die jou het beste recruitmentsysteem voor jouw organisatie helpt kiezen

Twijfel je of dit stappenplan bij je past? Plan vooral een gesprek met me in om te overleggen.
GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Download mijn GRATIS handleiding en krijg direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.