Stappenplan gelijke kansen in werving & selectie

Weg met het werving- en selectieproces gebaseerd op onderbuikgevoel!

Gelijke kansen in je werving en selectie onmogelijk? Zeker niet, ook jij kunt (meer) gelijke kansen in jouw werving en selectie creëren door middel van dit stappenplan.
Elimineer zoveel mogelijk bias in je proces en ga vandaag nog aan de slag met het maken van betere matches.

Download het stappenplan als pdf en ontvang direct:

29,95

Excl. 9% BTW

Veelgestelde vragen

Nadat de koop is gesloten, is het stappenplan van jou. Je hebt levenslange toegang. Omdat het plan aangepast wordt bij nieuwe ontwikkelingen in de markt bestaat de kans wel dat het niet volledig up-to-date is als je het na lange tijd weer gebruikt. De aanpak die ik in dit plan gebruik is echter niet tijdgebonden. Dat maakt dat je het plan ieder jaar opnieuw als handvat kunt gebruiken voor het plannen van je recruitment.

Het stappenplan is heel concreet uitgeschreven. Zelfs als je niet zoveel ervaring hebt als recruiter is dit een goede leidraad om de eerste verbeteringen door te voeren in je proces. Het veranderen van een proces is echter een flinke klus. Wil je meer de diepte in dan raad ik je aan te kijken naar het Recruitmentplan of de training Recruitmentstrategie The Academy.

De factuur krijg je toegestuurd in de e-mailbevestiging voor jouw aanmelding en kun je tevens terugvinden in je online account. Dit account wordt voor je aangemaakt na voltooien van de bestelling.

Klaar voor de volgende stap?

Ga dan direct aan de slag met het inrichten van gelijke kansen in jouw werving en selectieproces en elimineer hierin zoveel mogelijk bias

Twijfel je of dit stappenplan bij je past? Plan vooral een gesprek met me in om te overleggen.
GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Download mijn GRATIS handleiding en krijg direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.